Nanjing, Jiangsu, China

vloeibare zeepbedrijf in springd

Spring Produkties- vloeibare zeepbedrijf in springd ,Contact. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via de telefoon of email. [email protected] 036 522 74 87Marseille zeep - vloeibaar - Marseille zeep - zeepbolDeze vloeibare zeep is gemaakt op basis van coprah-olie en wordt op ambachtelijke manier gefabriceerd volgens de oude methode uit Marseille (gestookt in koperen ketels). Wordt daarna op natuurlijke manier geglycerineerd en gemengd met olijf-, palmolie enz. en er wordt vervolgens een parfum aan toegevoegd.Marseille zeep vloeibaar 750 ml | Cosmet-Art.be

Beschrijving. Gemaakt met olijfolie, gekookt in een ketel volgens de traditionele methode van Marseille zeep. Goed voor de huid, voor het linnengoed en het huishouden.

Natuurlijke vloeibare zeep - Derbeshop

Productbeschrijving Natuurlijke vloeibare zeep. Voor de kleine reiniging tussendoor pak je de natuurlijke vloeibare zeep van Baby Derbe. Een zachte milde reiniging die onder meer kamille-extracten bevat en zeer beschermend is voor de huid van je baby.. Als moeder moet je, om je baby te beschermen, vaak je handen wassen, deze vloeibare zeep is daar bij uitstek geschikt voor.