Nanjing, Jiangsu, China

ontsmettingsmiddel van merkbedrijf

Ontsmettingsmiddel - Drogisterij online | BESLIST.nl ...- ontsmettingsmiddel van merkbedrijf ,Idyl Gaaskompressen voor het reinigen en steriel afdekken van zowel natte als droge, klein wonden. Toepassing Reinigen en afdekken van droge of vochtige wonden Samenstelling Katoen Gebruik Voor het reinigen van wondjes het gaaskompres bevochtigen met een ontsmettingsmiddel. Daarna het wondje afdekken met een schoon gaaskompres.Professionele ontsmettingsmiddelen | PluimveehouderijProfessionele ontsmettingsmiddelen voor de pluimveehouderij. Bestel de producten eenvoudig online!Professionele ontsmettingsmiddelen | Veehouderij

Professionele ontsmettingsmiddelen voor gebruik in de veehouderij. Bestel de producten eenvoudig online!

Ontsmettingsmiddel direct online kopen | Manutan

Krachtig ontsmettingsmiddel met breed spectrum Reinigende en desinfecteren oplossing op basis van 0,2% chloorhexidine in een verstuiver. Desinfecteert de huid maar prikt niet, want bevat geen alcohol.

Ontsmettingsmiddelen - Medicinfo

Ontsmettingsmiddelen (antiseptica) remmen de groei van bacteriën. Zo voorkomen ze infecties. Werking en eigenschappen De werking hangt af van de sterkte van het ontsmettingsmiddel. Ook is belangrijk dat het middel op de goede plek blijft zitten.