Nanjing, Jiangsu, China

pharma bedrijf cinetoizor

NL Pharma | Dé farmaceutische groothandel van NL- pharma bedrijf cinetoizor ,NL Pharma is van origine een groothandel in de humane markt en beleverd reeds apotheken en groothandels door heel het land. Vanuit deze ervaring in logistieke en farmaceutische processen is er, in samenwerking met dierenartsen, een nieuwe veterinaire tak ontstaan waarbij innovatie, rendementsverbetering en efficiëntie de standaard zijn.Pharma Lifesciences & Medtech - Marktsectoren - PwCUw team. U kunt beschikken over een multidisciplinair Pharma Lifesciences & Medtech team bestaande uit ervaren professionals. In nauwe samenwerking met de internationale teams adviseren wij bedrijven in de sector en leggen wij verbindingen in de branche en aanpalende sectoren zoals de zorgsector en verzekeringssector.Pharma Control in Hoofddorp - Organisatieadvies ...

Pharma Control in Hoofddorp, Prinses Alexialaan 19, 2135VH - Telefoonnummer, informatie en kaart van Pharma Control - Rubriek Organisatieadvies Telefoonboek de Telefoongids van Nederland De afgelopen 24 uur heeft telefoonboek.nl 134,155 zoekopdrachten verwerkt!

Publicaties - pharma

Belgium is a leader in (bio)pharmaceutical innovation in Europe. The (bio)pharmaceutical sector lives and thrives on innovation. The 679,575 employees in the European (bio)pharmaceutical industry work every day to find new medicinal products and treatments to provide new solutions to patients.

Farmaceutische nijverheid - Knack

Bekijk alle bedrijven uit de sector Farmaceutische nijverheid. Geef/wijzig uw persoonlijke typering voor de bedrijven uit deze lijst. U kan nadien lijsten sorteren en bedrijven selecteren op basis van die typering.

Pharma | bedrijven en leveranciers vinden via bsearch.be

Of uw bedrijf nu hi-tech, food of pharma is, de kans is groot dat u een cleanroom nodig heeft. Dat is waar we zijn in gespecialiseerd. 8520 KUURNE 056/98 00 53. www.crdb.be. tag: pharma. ALMASY . Almasy NV produceert en levert sinds 1975 rekken en stellingen voor magazijn- en archiefinrichting. De productie van houten rekken gebeurt in Hoogstraten.

PharmaBelgium-Belmedis - A McKesson company | Home

Expertise en logistieke oplossingen voor apotheken. P harmaBelgium-Belmedis is met een marktaandeel van meer dan 30% één van de belangrijkste spelers op de markt van de farmaceutische distributie in België. Met 7 agentschappen in Eppegem, Antwerpen, Zwijnaarde, Tessenderlo, Houdeng, Luik en Neufchâteau kunnen wij een nationale dekking van de markt garanderen.

Pharmaceuticals

Welkom op de website met het doel het onderzoek naar nieuwe farmaceutica te bevorderen. Op deze website kunt u documenten en links verwachten naar tools, recepturen en protocollen die van belang kunnen zijn bij het laboratorium onderzoek naar nieuwe farmaceutica.