Nanjing, Jiangsu, China

leveranciers van kwaliteitsgel en alcoholhanddesinfecterend middel

Alcohol: bedreigende factor! - Expertisecentrum Dementie ...- leveranciers van kwaliteitsgel en alcoholhanddesinfecterend middel ,Iedereen die dus na een periode van veel en regelmatig alcohol drinken daarmee gestopt is, werd omschreven als geheelonthouder. Terwijl het alcoholgebruik uit het verleden nog steeds zorgt voor een verhoogd risico op dementie. Dit onderzoek had dus beter uitgevoerd moeten worden.Sterker bewijs dat alcohol leverkanker kan veroorzaken ...Deze vorm van kanker komt vaker bij mannen voor dan bij vrouwen: bijna 70 procent van de nieuwe gevallen van leverkanker in 2014 betrof mannen. Leverkanker wordt vaak pas in een laat stadium ontdekt en heeft de op één na slechtste overlevingskansen van alle kankersoorten. Het overlevingspercentage 5 jaar na diagnose is ongeveer 15 procent.Alcohol- en drugstesten op het werk - Hekkelman

Sep 05, 2019·Tot op heden is hier (nog) geen gebruik van gemaakt door de Nederlandse wetgever. Zolang er geen nadere regels over het afnemen van alcohol- en drugstesten worden gesteld, is de AP duidelijk: het afnemen van alcohol- en drugstesten (enkele beroepsgroepen op basis van een wettelijke regeling uitgezonderd) is niet mogelijk.

Beschermend effect van alcohol op specifieke soort ...

Lichte drinkers (tot 12,5 g per dag) hebben een 7% verlaagd risico, terwijl matige drinkers (12,5-50 g per dag) en overmatige drinkers (meer dan 50 g per dag) een verlaagd risico hebben van 15% en 27%, respectievelijk. Als de onderzoekers kijken naar de dosis-respons curve, vinden ze een maximaal beschermend effect bij een inname van 90 g per dag.