Nanjing, Jiangsu, China

huisdesinfecterend middel

Desinfectie middelen - Vos Medisch- huisdesinfecterend middel ,Chloorxylenol is een ontsmettend middel. Het kan worden gebruikt om infecties van de huid en van wonden te voorkomen. Flacon: 500ml of 4 liter. Alcohol Ketonatis 70% fles 1ltr. 01357. Bestel. Op voorraad. Wegens drukte levertijd +/- 3 werkdagen. Alcohol Ketonatis desinfectiemiddel 70 %. Voor het reinigen van de huid, instrumenten en oppervlakkenDesinfecterende en Reinigende middelen voor de huid | Mens ...Nov 03, 2012·Desinfecterende en Reinigende middelen voor de huid Als de huid een wondje heeft is het belangrijk de huid goed te desinfecteren. De kans is dan minder groot dat het gaat ontsteken.Desinfecterende middelen en schoonmaakmiddelen voor ...

desinfecterende middel en de aanbevelingen van de Association for Professionals in Infection Control, de FDA en de U.S. Centers for Disease Control voor meer informatie. WAARSCHUWING Gebruik altijd oogbescherming en handschoenen bij het reinigen, desinfecteren en steriliseren van apparatuur.

Desinfectiemiddelen - Vos Medisch

Huid en oppervlakte desinfectie. Via onze site kunt u diverse desinfectiemiddelen bestellen. Van kleine zakflesjes voor onderweg of op reis tot grotere verpakkingen voor thuis of op de werkvloer.