Nanjing, Jiangsu, China

saniderm geavanceerde handdesinfectie ndc 74589001 01 verdeler

Soft Care Handdesinfectie antibacterieel (Des E), 2 x 5 liter- saniderm geavanceerde handdesinfectie ndc 74589001 01 verdeler ,- Speciaal geschikt voor hygiënische en preoperatieve handdesinfectie - Zonder geur- en kleurstoffen (geschikt voor gebruik in voedselverwerkende industrie)- Bevat een effectieve huidverzachter, die irritaties en uitdroging voorkomt. Gebruiksaanwijzing Breng 3 ml Soft Care Des E aan op de schone en droge handen. Masseer de handen grondig in.Soft Care Handdesinfectie antibacterieel (Des E), 500 mlSoft Care Handdesinfectie antibacterieel (Des E), 500 ml. Doos 10x 500 ml. TIJDELIJK NIET LEVERBAARHanddesinfectie | Desinfectiealcohol | MedicaMarkt.nl

Handdesinfectie. Op zoek naar desinfectiealcohol voor in de praktijk? Bestel handalcohol, alcoholhoekjes en meer op MedicaMarkt.nl Bestel direct online!

Handdesinfectie | Wola

Handdesinfectie. Voor een goede handhygiëne is het belangrijk om uw handen regelmatig goed te wassen en ze daarna te drogen met handdoekpapier. In sommige sectoren zoals de zorg, de voedingsmiddelenidustrie en in keukens van horecabedrijven is het van belang dat je na het wassen de handen goed kunt desinfecteren.

Handdesinfectie & -reiniging - Praktijkinrichting - EVAC ...

Handdesinfectie & -reiniging: uit voorraad leverbaar! EVAC First Aid & Safety Products verkoopt een ruim assortiment reinigingsmiddelen, voor zowel de handen als voor oppervlaktes, zoals werkbladen en voorwerpen. Deze reinigingsmiddelen worden al dan niet, afhankelijk van het product, gebruikt in combinatie met water.

Handdesinfectie | Desinfecterende Handgel | SCHOONONLINE

In ons assortiment vindt u verschillende soorten handdesinfectie, passend bij verschillende sectoren. U kunt kiezen uit handsanitizers, alcoholgel, liquid alcohol, antibacteriële zeep, desinfectie foam of wetwipes/alcoholdoekjes in verschillende verpakkingen en flacons.