Nanjing, Jiangsu, China

viv dranken productiebedrijf ethiopia sanitazer

VIV- viv dranken productiebedrijf ethiopia sanitazer ,De VIV is een samenwerkingsverband van Varsseveldse industriële ondernemingen, opgericht in 1963. Door gegevens en ervaringen uit te wisselen, werken zij samen aan een beter product. Daarnaast speelt de VIV een belangrijke rol op sociaal en cultureel gebied.Over ons - De VIB fabriekAl vanaf 2007 houden wij ons bezig met alle zaken omtrent gevaarlijke stoffen. In 2012 is de focus gelegd op het opstellen van veiligheidsinformatiebladen, werkplekinstructiekaarten en het ondersteunen van bedrijven bij wet- en regelgeving omtrent gevaarlijke stoffen.Slimme spraakassistent Viv gelanceerd - Emerce

Nieuws - 9 mei 2016 - 19:09 Slimme spraakassistent Viv gelanceerd. De nieuwe spraakassistent Viv, de opvolger van Siri, is zojuist gelanceerd op TechCrunch Disrupt in New York.

Vihrea | Duurzame en onderhoudsvriendelijke kozijnen ...

Vihrea maakt duurzaam bouwen, renoveren en onderhouden mogelijk. De kozijnen, ramen en deuren van Vihrea zijn Cradle-to-Cradle, onderhoudsvriendelijk, hebben de hoogste isolatiewaarde in de markt, lage onderhoudskosten, minimaal onderhoud en een lange levensduur.

Verpakkingen van Verpakkings Industrie Veenendaal

VIV produceert hoogwaardige flexibele verpakkingen tot 10 kleuren. Van mono-folies tot meerlaagse laminaatconstructies. In HD-Flexo of Smart Digital Flexo.