Nanjing, Jiangsu, China

chirurgische handantisepsis met sterillium

Sterillium® Gel pure is geschikt voor hygiënische en ...- chirurgische handantisepsis met sterillium ,Sterillium® Gel pure heeft CTGB registratienummer N-14408. Handalcohol-gel op basis van ethanol, 85 gram per 100 gram. Toepassing. Sterillium® Gel pure is geschikt voor hygiënische en chirurgische handdesinfectie. Sterillium® Gel pure is kleurstof- en parfumvrij en daardoor bijzonder geschikt voor gebruikers met een gevoelige huid.Sterillium med handdesinfectiemiddel 100ml handalcohol«Sterillium Med onverdund op droge handen aanbrengen; zorg ervoor dat de handen tijdens het aanbrengen volledig met het middel worden bedekt. Besteed vooral aandacht aan de vinger- toppen en de duimen. Het middel kan het best worden aangebracht met een gebruiksvriendelijke dispenser die bij voorkeur met de elleboog kan worden bediend.Sterillium Pure Gel - eFarma online apotheek

Sterillium® Gel pure onverdund op droge handen aanbrengen; zorg ervoor dat de handen gedurende de toedieningstijd volledig met het middel worden bedekt. Besteed vooral aandacht aan de vingertoppen en de duimen. Het middel kan het best worden aangebracht met een gebruiksvriendelijke dispenser, die bij voorkeur met de elleboog wordt bediend.

Sterillium MED - KS Medical Group

Sterillium med is geschikt voor hygiënische en chirurgische handdesinfectie. Sterillium® med is kleurstof- en parfumvrij en daardoor bijzonder geschikt voor gebruikers met een gevoelige huid.

Bestel Sterillium handdesinfectie voordelig | Praxisdienst

Sterillium handdesinfectiemiddel van Bode voor milde handdesinfectie met breed werkzaam spectrum. Sterillium is geschikt voor hygiënische en chirurgische handdesinfectie. Navulfles, hefboomdispenser of zakflacon: Bode Sterillium kunt u bij ons bestellen in diverse verpakkingsgrootten

Sterillium Med handdesinfectie -500 ml TIJDELIJK NIET ...

Sterillium Med handdesinfectie -500 ml TIJDELIJK NIET LEVERBAAR Zorginstellingen kunnen voor grotere aantallen contact opnemen met Medigros! Sterillium handdesinfectiemiddel van Hartmann, is uitgebreid werkzaam tegen bacteriën, schimmels en virussen. Bij deze chirurgische handdesinfectie hebt u slechts een inwerktijd nodig van anderhalve minuut.

Sterillium MED desinfectie lotion 500 ml met doseerpomp ...

Sterillium MED desinfectie lotion 500 ml met doseerpomp. Werkzaam tegen bacteriën, mycobacteriën, gisten, schimmels en virussen in 30 seconden. Uitstekende verdraagzaamheid, ook bij langdurig gebruik. Direct werkzaam alsmede een residuwerking. Sterillium® med heeft CTGB registratienummer N-13451. Handalcohol op basis van ethanol, 85 gram per 100 gram.

Sterillium med handdesinfectiemiddel 100ml handalcohol«

Sterillium Med onverdund op droge handen aanbrengen; zorg ervoor dat de handen tijdens het aanbrengen volledig met het middel worden bedekt. Besteed vooral aandacht aan de vinger- toppen en de duimen. Het middel kan het best worden aangebracht met een gebruiksvriendelijke dispenser die bij voorkeur met de elleboog kan worden bediend.

Sterillium Med | Handdesinfectie | Laagste prijs

Bij de chirurgische handdesinfectie heb je slechts een inwerktijd nodig van anderhalve minuut. Sterillium is ook bij langdurig gebruik buitengewoon goed te verdragen. Het werkt goed tegen bacteriën, mycobacteriën, gisten, schimmels en virussen. Sterillium Med bevat geen kleur- en geurstoffen.

Sterillium®

Werkzaam tegen bacteriën, mycobacteriën, gisten, schimmels en virussen. Bijzonder huidvriendelijk en terugvettend. Uitstekende verdraagzaamheid, ook bij langdurig gebruik. Direct werkzaam alsmede een residuwerking. Sterillium® is geregistreerd als geneesmiddel met RvG nummer 20663.

Sterillium Med

Sterillium wordt onverdund toegepast. Voor hygiënische handdesinfectie: De droge handen moeten gedurende 30 seconden met minstens 3 ml Sterillium ingesmeerd worden en ze mogen niet afgespoeld worden. Voor pre-operatieve handdesinfectie: Sterillium moet op de droge handen en onderarmen gesmeerd worden, zodat deze helemaal ingesmeerd zijn.

Sterillium® - Home

Sterillium® is dedicated to a better patient safety, healthier work environment, safer lives of health care professionals, and the well-being of your loved ones at home. This is what makes us proud to serve you. This page is designed to keep you updated on our activities, to share stories that inspire us, and to answer your most relevant ...

Handdesinfectie - Praxisdienst

De chirurgische handdesinfectie met een geschikt handdesinfectiemiddel wordt altijd uitgevoerd wanneer bijzondere hoge eisen worden gesteld aan steriliteit, zoals bij invasieve ingrepen. De hygiënische handdesinfectie vindt meerdere keren per dag plaats - voor en na elk patiëntcontact, bij het omgaan met potentieel besmettelijke stoffen en ...

Sterillium Med handdesinfectie - Arvem

Sterillium Med handdesinfectie van het merk Bode op ethanolbasis. Deze sterillum handdesinfectie bevat geen parfum en kleurstoffen en een breed werkingsspectrum heeft. Bode Sterillium Med is uitermate prettig (zacht) voor de huid omdat het geen parfum of kleurstoffen bevat. Tevens is het uitermate geschikt voor mensen met een allergie.

Hand Antiseptics: Rubs Versus Scrubs, Alcoholic Solutions ...

None of the gels tested passed the EN 1500 within 30s. However, Sterillium met the EN 1500 requirement within 30s. We conclude that Sterillium is superior to Hibiscrub in terms of skin tolerance and microbicidal efficacy in surgical hand disinfection. It is also superior to alcoholic gels.

Sterillium MED handdesinfectans 500ml

Handdesinfectiemiddel op basis van ethanol met bewezen huidverzorgende ingrediënten. Zonder kleurstoffen en parfumvrij. Samenstelling : bevat 100 g oplossing: werkzame stof: ethanol 99

Sterillium handdesinfectans met RVG 500 ml | Merkala.nl

Informatie over de Sterillium handdesinfectans RVG. Sterillium is een handdesinfectans op alcoholbasis zonder geur- en kleurstoffen met zeer huidvriendelijke eigenschappen. Deze handdesinfectans is geschikt voor hygiënische en chirurgische handdesinfectie. Het kan overal worden gebruikt, ook op plekken waar geen wasgelegenheid is.

Sterillium® Gel pure is geschikt voor hygiënische en ...

Sterillium® Gel pure heeft CTGB registratienummer N-14408. Handalcohol-gel op basis van ethanol, 85 gram per 100 gram. Toepassing. Sterillium® Gel pure is geschikt voor hygiënische en chirurgische handdesinfectie. Sterillium® Gel pure is kleurstof- en parfumvrij en daardoor bijzonder geschikt voor gebruikers met een gevoelige huid.

Sterillium MED 1000 ml huidvriendelijke handdesinfectie

Sterillium Med voldoet aan de EN1500 in 30 sec en de EN12791 in 90 sec en kan eveneens ingezet of doorgebruikt worden bij Noro-uitbraken (weliswaar o.b.v. het surrogaat-virus MNV met de EN14476). Sterillium Med wordt ook wel als alternatief van Sterillium ingezet, in geval van huid- of allergieklachten, zoals bij een allergie voor ...

Sterillium MED - KS Medical Group

Sterillium med is geschikt voor hygiënische en chirurgische handdesinfectie. Sterillium® med is kleurstof- en parfumvrij en daardoor bijzonder geschikt voor gebruikers met een gevoelige huid.

Sterillium MED desinfectielotion 500 ml - Handdesinfectie ...

Sterillium MED: Samenstelling: bevat 100 g oplossing: werkzame stof: ethanol 99 % 85,0 g. Overige bestanddelen: butaan-2-on, propaan-1-ol, tetradecaan-1-ol, glycerol 85 %, gezuiverd water. Toepassingsgebieden: voor hygiënische en chirurgische handdesinfectie. Voor handdesinfectie, EN 1500;30 sec. voor chirurgische handdesinfectie, EN 12791;90 sec.

Sterillium Med handdesinfectie - Arvem

Sterillium Med handdesinfectie van het merk Bode op ethanolbasis. Deze sterillum handdesinfectie bevat geen parfum en kleurstoffen en een breed werkingsspectrum heeft. Bode Sterillium Med is uitermate prettig (zacht) voor de huid omdat het geen parfum of kleurstoffen bevat. Tevens is het uitermate geschikt voor mensen met een allergie.

STERILLUM MED HANDDESINFECTIE - Beauty Queens bvba

Voor hygiënische en chirurgische handdesinfectie!! Sterillium gel is een hydraterend handgel met een zeer goede huidtolerantie, zelfs bij langdurig gebruik. Deze ontsmettingsmiddel bevat geen kleurstoffen en is parfumvrij. De handdesinfectans Sterillium gel is een handgel op basis van alcohol. Het gebruik van deze handgel, Sterillium gel, vereist geen water.

Sterillium med desinfect lotion 500 ml. NIET LEVERBAAR

Sterillium is geschikt voor hygiënische en chirurgische handdesinfectie. Het preparaat wordt gebruikt op alle plekken waar hygiëne van belang is. Sterillium is niet geschikt voor het desinfecteren van slijmvliezen en contact met de ogen moet vermeden worden. datum: 31-12-2024

Sterillium Med 500 ml handdesinfectiemiddel - 9811843 ...

Sterillium Med bezit huidvriendelijke eigenschappen. U kunt deze handdesinfectiemiddel gebruiken voor hygiënische doeleinden. Daarnaast als chirurgische handdesinfectie. Sterillium Med is parfumvrij en bevat geen kleurstoffen. Hierdoor is deze handdesinfectiemiddel bijzonder geschikt voor gebruikers met een gevoelige huid.

Praktivak | Sterillium Med handdesinfectans - 500 ml ...

Sterillium onverdund op droge handen aanbrengen; zorg ervoor dat de handen tijdens het aanbrengen volledig met het middel worden bedekt. Besteed vooral aandacht aan de vingertoppen en de duimen. Het middel kan het best worden aangebracht met een gebruiksvriendelijke dispenser die bij voorkeur met de elleboog kan worden bediend.